Voeding

Onze gezondheid wordt voor een groot gedeelte bepaald door onze voeding. Maar wat is nu een gezond voedingspatroon en hoe kun je voeding inzetten voor een betere gezondheid en meer vitaliteit. Hiervoor werk ik met verschillende voedingsmethoden, want iedereen is anders. Samen kijken we wat voor jou geschikt is.

Tijdens een orthomoleculair consult zal over het algemeen de voeding aanbod komen. Het is mogelijk dat dit een aantal voedingsadviezen zijn gebaseerd op de uitkomsten van de intake en de bodyscananalyzer. Het kan echter ook zijn dat er meer nodig is. Daarom werk ik tevens met persoonlijke ketogene voedingsadviezen en daarnaast het 3Care programma.

3Care

Het 3Care programma is gebaseerd op de uitgangspunten rust, reinheid, regelmaat en milde ketose. Het is in iedere gezinssituatie toe te passen. Daarnaast is het gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Het programma bestaat uit een map met uitgebreide informatie en recepten, bassissuplementen om te korten aan te vullen en de mogelijkheid om op de 3Care website in te loggen voor onder andere nog meer recepten. Lees meer.

Wil je meer weten ?

Neem dan contact met mij op, zodat we dit samen kunnen bekijken