Supplementen

Ortho en zo is niet gebonden aan één bepaald merk of leverencier. In ieder consult bekijken welke supplementen op dat moment jou ondersteuning kunnen bieden.

Wil je weten welke supplementen voor jou op dit moment jou kunnen helpen naar een vitaler leven? Maak dan een afspraak via de contactbutton of bel met 06-83098545

Eqology

Naast dat Eqology een zeer hoogwaardige omega 3 olie heeft hebben ze inmiddels ook een nieuwe olie zeer specifiek voor het verbeteren van je brein. Daarnaast hebben zij nog meer mooie producten. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met me op om te kijken wat welke producten voor jou goed zouden zijn.  

Pharma Nord supplementen

 De op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde supplementen van dit Deense merk kun je via de button bestellen. Ze worden dan zonder verzendkosten thuisbezorgd. Indien je via de button besteld krijg je direct 15% korting!

 

Cellcare

CellCare Supplements staat garant voor pure, natuurlijke en bio-identieke ingrediënten en met zorg en expertise ontwikkelde effectieve formuleringen. Ze leveren sinds 2003 kwalitatieve hoogwaardige voedingssupplementen.

Hun producten zijn samengesteld op basis van de gedachte dat er een sterke wisselwerking bestaat tussen brein, darmen, immuunsysteem, hormonen en genen. Daarnaast gaan ze er van uit dat voedingsstoffen  elkaar kunnen versterken.

Gebruik voor 10%  korting de code ORT

 

Energetica Natura supplementen

100% natuurlijke voedingssupplementen, vitamines en mineralen.

Gebruik voor 10% korting bij adviescode: 0402854 

Vitakruid

Vitakruid zet zich  in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen.

Gebruik voor korting de code Berna

 

Exogene Ketonen

Wil jij de exogene Ketonen die ik adviseer bestellen? Neem contact met mij op en dan leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn. 

Ik wil graag een afspraak om te kijken welke supplementen voor mij ondersteunend kunnen werken.